Päivystys / valvomo 24h  0207 811 601

PTP logo

PT-Palontorjuntapalvelu Oy

Vartiointipalvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla Varkauden seudulla

Päivystys 24h  0207 811 601

Vartiointipalvelut asiakkaan tarpeen mukaan

PT-Palontorjuntapalvelu tarjoaa monenlaiset vartiointi- ja turvallisuuspalvelut ympärivuorokautisesti. Tarjoamme vartiointipalveluita yrityksille, kunnille ja kotitalouksille Keski-Savossa Varkauden seudulla. Vartioimme sekä suuria että pienempiä kohteita. Vartioitavia kohteitamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, kuntien kiinteistöt, yritysten toimitilat, myymälät, yksityiskodit ja kesämökit. Vartiointipalvelun laajuus sovitaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Hoidamme sekä pienemmät että suuremmat kohteet luotettavasti ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

 

PTP:llä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen vartioinnista. Vartiointi tuo turvaa omistajille ja henkilöstölle. Vartiointi suojaa omaisuuttasi ja siten koko liiketoimintaasi. Kiinteistöön kannattaa lisäksi asentaa valvontalaitteet kattavan turvan saamiseksi. Kun turvallisuus on kunnossa, tuo se mielenrauhaa omistajille. Näkyvä ja tehokas valvonta myös ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja muita rikoksia. 

 

Suunnittelemme ja sovimme asiakkaan kanssa vartioinnin laajuudesta. Kohteesta riippuen näkyvä vartiointi voidaan toteuttaa paikallisvartiointina tai piirivartiointina. Turvaamme myös arvokuljetuksia. Lisäksi valvomomme toimii ympäri vuorokauden ja seuraa reaaliaikaisesti kohteitamme valvontajärjestelmien avulla.

Asiantuntijamme auttavat ratkaisemaan yrityksesi tai kotisi turvallisuuteen liittyvät asiat. Ota meihin yhteyttä turvallisuuteen liittyvissä asioissa. 

Puh. 0207 811 600

Vartiointipalvelut yrityksille, kunnille ja taloyhtiöille

PTP Paikallisvartiointi

Paikallisvartioinnissa vartijamme toimii näkyvästi tietyssä kiinteistössä esimerkiksi sairaalassa, tavaratalossa tai yrityksen toimitiloissa. Vartijan näkyvä läsnäolo lisää turvallisuuden tunnetta, ennaltaehkäisee häiriöiden syntyä ja vähentää ilkivaltaa esimerkiksi kauppakeskuksissa. Tarvittaessa vartijamme puuttuvat havaitsemiinsa häiriöihin. Paikallisvartioinnissa vartijamme on asiakkaan tiloissa sovittuina aikoina, joka voi vaihdella asiakkaan tarpeen mukaan. Voimme esimerkiksi olla kohteessa koko päivän, vain viikonloppuisin tai käydä kerran päivässä.

PTP Myymälävartiointi

Myymälävartioinnissa vartijamme on näkyvästi läsnä kaupassa. Vartioimme sekä suuria että pienempiä myymälöitä. Vartijan näkyvä läsnäolo myymälässä lisää sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuuden tunnetta sekä ennaltaehkäisee varkauksia ja hävikkiä. Tarvittaessa vartijamme puuttuvat havaitsemiinsa häiriöihin myymälässä ja avustavat myymälän henkilökuntaa esimrkiksi sulkemistilanteessa. Myymälävartioinnin laajuudesta ja kestosta sovitaan aina asiakkaan kanssa. Myymälävartiointia voimme tehdä myös lyhyemmissä jaksoissa esimerkiksi tapahtuman tai sesongin aikana.  

PTP Piirivartiointi

Piirivartioinnissa vartijamme käy kohteissa sovitusti ja tarkistaa, että kaikki on kunnossa. Piirivartioinnissa kohteessa käydään yleensä silloin, kun siellä ei ole omaa henkilökuntaa paikalla. Kohde voi olla esimerkiksi teollisuuskiinteistö tai työmaa. Piirivartiointi ennaltaehkäisee rikoksia ja vahinkoja ja luo siten turvaa omistajille ja henkilöstölle. Piirivartiointiin kannattaa yhdistää valvontalaitteet kattavan valvonnan varmistamiseksi.

PTP Hälytysvartiointi

Hälytysvartiointi sopii sellaisiin tilanteisiin, kun tuntuu, että piirivartiointi on turhan raskasta, mutta halutaan kuitenkin lisäturvaa valvontalaitteiden rinnalle. Hälytysvartioinnissa saamme valvomoomme ilmoituksen kiinteistöön asennetusta valvontalaitteistosta. Käsittelemme saamamme ilmoituksen ja lähetämme tarvittaessa vartijan paikan päälle tarkastamaan tilanteen. Kyse voi olla murrosta tai jostain pienemmästä vahingosta. Tarvittaessa vartija soittaa paikalle polisiin tai ilmoittaa asiakkaalle, että kaikki on kunnossa.

PTP Valvomopalvelut

PTP:n valvomo päivystää ympäri vuorokauden. Valvomossamme seuraamme reaaliaikaisesti kohteitamme ja käsittelemme meille tulevat hälytykset nopeasti. Tarvittaessa lähetämme oman vartijan paikan päälle tarkistamaan tilanteen. Kaikki palohälytykset ja rikosilmoitukset ilmoitamme hätäkeskukseen, jotta viranomaiset tulevat paikalle mahdollisimman nopeasti.

PTP Arvokuljetukset

Hoidamme käteisen rahan tai muun arvokkaan omaisuuden kuljetukset turvallisesti ja luotettavasti. Vastaamme omaisuudesta noutohetkestä sen perille kuljettamiseen asti. Tarvittaessa neuvomme asiakkaitamme arvo-omaisuuden suojaamisesta kuljettamisen ajaksi. Kun annat arvokuljetukset PTP:n ammattilaisten tehtäväksi, pienennät omaa ja yrityksen riskejä. Voit tilata meiltä yksittäisen arvokuljetuksen tai voimme sopia säännöllisestä arvokuljetusten hoitamisesta esimerkiksi käteisen rahan toimittamisesta pankkiin. Kaikki arvokuljetuksemme ovat vakuutettuja.

PTP Avainpalvelu taloyhtiöille

Huolehdimme taloyhtiöiden avaimien turvallisesta säilytyksestä ja hallinnasta. Huolehdimme taloyhtiön avainten luovutuksista ja palautuksista. Avainten luovutustilanteissa varmistamme noutajan henkilöllisyyden ja oikeuden noutaa avaimet. Jos asukas on unohtanut avaimen asuntoonsa, tulemme avaaman oven ympäri vuorokauden. Näissäkin tilanteissa on asukkaan varauduttava henkilöllisyyden todistamiseen.

Vartiointipalvelut kotitalouksille

PTP tarjoaa vartiointipalvelua myös kotitalouksille. Vartiointipalvelu soveltuu hyvin omakotitalon, rivitalon tai kesämökin valvontaan. Asiakkaan kanssa sovimme, että käymme kiinteistöllä tarkistamassa säännöllisin väliajoin, että kaikki on kunnossa. Tämä tuo turvaa esimerkiksi talviaikaan, jos kesämökki on pitkään ilman käyttöä. Voimme käydä tarkistamassa myös valvontalaitteista tulleet hälytykset. Halutessaan asiakas voi vuokrata meiltä valvontalaitteet lyhyen poissaolon ajaksi.