Päivystys / valvomo 24h  0207 811 601

PTP logo

PT-Palontorjuntapalvelu Oy

Valvontajärjestelmien suunnittelu, hankinta ja asennus 

Päivystys 24h  0207 811 601

Valvontalaitteet tuovat turvaa joka päivä

PT-Palontorjuntapalvelu suunnittelee ja toteuttaa erilaisia kiinteistöjen valvontajärjestelmiä yrityksille, kunnille ja kotitalouksille. Valvontajärjestelmä suunnitellaan aina kohteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Valvontajärjestelmää suunnitellessamme otamme huomioon mm. kiinteistöjen sijainnin ja koon, yritystoiminnan laadun ja muut asiakkaan tarpeet. Valvontajärjestelmällä voidaan tehdä esim. kulunvalvontaa ja kameravalvontaa ja siirtää erilaisia hälytyksiä kuten murto-, palo- ja LVI-hälytyksiä valvomoomme. Valvontajärjestelmä koostuu tarpeen mukaan erilaisista laitteista kuten kulunvalvonta-, murtoilmaisin-, rikosilmoitin- ja palonilmaisulaitteistot sekä erilaisista kameravalvontajärjestelmistä. Lisäksi huollamme turvajärjestelmiä ja samalla testaamme niiden toimivuuden. Tarvittaessa neuvomme asiakkaita järjestelmien käytössä.

 

Panostaminen laadukkaisiin ja luotettaviin valvontalaitteisiin kannattaa. Kun tilaat valvontajärjestelmän suunnittelun ja asennuksen turvallisuusalan asiantuntijalta, varmistat, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein. Valvontajärjestelmän antama tieto omaisuuden turvasta tuo mielenrauhaa ja tositilanteessa suojaa omaisuuttasi. Näkyvä tieto kiinteistön valvonnasta ennaltaehkäisee rikoksia. Jos jotain kuitenkin tapahtuu, valvontalaitteiden keräämästä tiedosta on apua rikoksen selvittämisessä.

Valvontalaitteiden lisäksi saat kauttamme monipuoliset vartiointipalvelut kattavamman turvan saamiseksi. Etsitään yhdessä ratkaisu yritykseksi tai kotisi turvaamiseksi.

Ota yhteyttä puh. 0207 811 600

Vartiointipalvelut yrityksille, kunnille ja taloyhtiöille

Valvontalaitteet voidaan asentaa sekä uuteen että vanhaan kiinteistöön. Valvontalaitteilla voimme valvoa erikseen mm. kiinteistön portteja, ovia ja ikkunoita sekä muita kohteita. Jos järjestelmä havaitsee poikkeavaa liikettä, lähettää se hälytyksen meille. Hälytyskeskuksemme päivystää ympäri vuorokauden. Hälytyksen tullessa lähetämme vartijan paikan päälle tarkistamaan tilanteen. Asiakas saa tiedon hälytyksistä ja tehdyistä toimenpiteistä.

  • Tallentava kameravalvonta

  • Paloilmoitin- ja palovaroitinjärjestelmä

  • Rikosilmoitin- eli murtohälytinjärjestelmä

  • Kulunvalvonta

Valvontajärjestelmät kotitalouksille

PTP toteuttaa laadukkaat valvontajärjestelmät kotitalouksille esimerkiksi omakotitaloon tai kesämökille. Kotien valvontajärjestelmät ovat helppokäyttöisiä, joten ne sopivat myös lapsiperheille. Valvonnan piiriin saadaan myös ulkorakennukset. Valvontajärjestelmä antaa turvaa poissa ollessasi ja suojaa omaisuuttasi.

Lyhytaikainen valvontajärjestelmän vuokraus

Oletko lähdössä lomamatkalle ja murehdit kotisi turvallisuutta? PTP vuokraa yksityisasiakkaille valvontalaitteet loman tai muun lyhyen ajanjakson ajaksi. Asennamme kiinteistölle kameravalvonnan sovituksi ajaksi ja poistamme ne sovitun ajan kuluttua. Poissaolosi aikana saamme ilmoituksen, jos järjestelmä havaitsee jotain poikkeavaa toimintaa kiinteistöllä. Käymme tarkistamassa tilanteen ja varmistamme, että kaikki on kunnossa.

Laadukkaat valvontalaitteet

Valvontajärjestelmä voidaan asentaa sekä pieneen että suuren kohteeseen. Käytettävä tekniikka ja järjestelmän laajuus suunnitellaan ja sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Valvontalaitteina suosittelemme käyttämään ainoastaan laadukkaita laitteita. Tällöin voidaan varmistaa, että laitteet toimivat kaikissa tilanteissa. Valvontalaitteet voidaan yhdistää ympäri vuorokauden toimivaan valvomoomme. Hälytyskeskukseen yhdistettyjen laitteiden avulla pystymme valvomaan reaaliaikaisesti kiinteistön tilaa ja saamme nopeasti tiedon, jos esimerkiksi kiinteistöön on murtauduttu.

 

Paradoxin ja Supremen valvontalaitteet ovat luotettavia ja helppokäyttöisä. Laajasta laitevalikoimasta löytyy sopiva laite moniin kohteisiin ja tilanteisiin. Paradox tarjoaa laajan valikoiman palohälyttimiä, rikosilmoittimia sekä laitteita kulunvalvontaan. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme ja toteutamme kohteeseesi sopivan valvontajärjestelmän.