Päivystys / valvomo 24h  0207 811 601

PTP logo

PT-Palontorjuntapalvelu Oy

Turvallisuusalan asiantuntija 

Päivystys 24h  0207 811 601

Turvallisuusalan konsultointi

PT-Palontorjuntapalvelulla on vuosien kokemus turvallisuusalalla toimimisesta ja omaisuuden suojaamisesta. Tarjoamme vahvaa kokemustamme ja asiantuntemustamme asiakkaidemme käyttöön. Neuvomme asiakkaitamme kaikissa turvallisuusasioihin liittyvissä asioissa. Suunnittelemme valvontajärjestelmiä ja avustamme asiakkaitamme laadukkaiden valvontalaitteiden hankinnassa ja asennuksessa. Neuvomme asiakkaitamme myös valvontalaitteiden käytössä. 

Turvallisuussuunnitelmat yrityksille

Teemme yrityksille turvallisuussuunnitelmia vuosien kokemuksella. Turvallisuussuunnitelman pohjaksi kartoitamme yrityksen toimitilojen ja henkilöstön turvallisuuteen vaikuttavat asiat kuten turvalaitteiden kunnon, kulunvalvonnan ja materiaalien turvallisen säilytyksen. Tarvittaessa teemme erikseen henkilöstön työhyvinvointi- ja riskikartoituksen. Kartoituksen pohjalta laadimme yritykselle turvallisuussuunnitelman, jonka avulla yritys voi paremmin suojata omaisuutensa ja henkilöstönsä esim. tulipalotilanteessa.

Ota yhteyttä turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Autamme ratkaisemaan yrityksesi tai kotisi turvallisuuteen liittyvät asiat. 

Created by